REKLAMEPLAKATER – RAMMER 70X100 & 50X70

UtendørsreklameLeave a Comment on REKLAMEPLAKATER – RAMMER 70X100 & 50X70

REKLAMEPLAKATER – RAMMER 70X100 & 50X70

I en verden med mange forskjellige markedsføringskanaler kan det være utfordrende å velge hvor man skal fokusere markedsføringsbudsjettet. Digitale annonser fra Google og Facebook er populære valg, men de kan være dyre og midlertidige. Reklameplakater med rammer i størrelsene 70×100 og 50×70 er et rimeligere og ofte undervurdert alternativ som fortsatt er effektivt.

Reklameplakater er kostnadseffektive

Bruk av reklameplakater medfører kun en engangskostnad ved kjøp, og plakatene kan enkelt byttes ut med enkle rammesystemer. Dette gjør reklameplakater kostnadseffektive sammenlignet med digitale annonser, som krever kontinuerlige betalinger. Mange forbrukere er også blitt mette på den konstante strømmen av digitale annonser, noe som gjør fysiske plakater mer tiltalende og mindre påtrengende.

Reklameplakater blir vist uavbrutt

I motsetning til annonser på internett, som kan bli borte i mengden av reklame for konkurrenter og andre produkter og tjenester, er reklameplakater mer effektive til å trekke til seg oppmerksomhet fra kundene. Reklameplakatene er synlige så lenge de henger oppe, og kan derfor sikre at man oppnår en positiv avkastning på markedsføringen. Kundene liker å se reklamen fysisk, da det virker mer troverdig og øker sannsynligheten for at kunden velger ditt produkt eller tjeneste.

Reklameplakater bygger ditt varemerke

Når reklameplakater brukes til å vise frem logoen og signaturfargene til firmaet, fører det til at kundene lettere kjenner igjen varemerket ditt. Kreative plakater med godt design vil gjøre et inntrykk på kundene og gi inntrykk av at ditt varemerke er profesjonelt. Reklameplakater med rammer 70×100 og rammer 50×70 kan effektivt brukes til å formidle budskapet til varemerket ditt.

reklameplakater, plakat, utendørsreklame, crossmark

Reklameplakater er fleksible

Digitale annonser vises vanligvis bare når personer søker på spesifikke emner eller besøker bestemte nettsider. Dette er begrensninger som ikke gjelder for reklameplakater i den virkelige verden. Plakatene kan produseres på vannfast PP 05 og henges opp nesten hvor som helst, noe som gjør det mulig å formidle budskapet til bedriften til et større publikum.

Gatebukker er et system som gjør det mulig å plassere plakatene på bakken, og disse kan brukes til å reklamere rundt butikklokalet, ved for eksempel parkeringsplassen og inngangen. Videre kan klipsrammer festes på bygget og benyttes når kunden befinner seg ved inngangen til lokalet.

Reklameplakater er lette å få øye på

Plakater med rammer 70×100 og rammer 50×70 er som nevnt fleksible når det gjelder hvor de kan henges opp. Det å bruke rammesystemer som festes direkte på veggen eller gatebukker som står på egne ben gjør det enkelt å finne muligheter til å plassere reklameplakater der det er ønskelig. Plakatene er ikke spesielt store, men riktig plassert kan de oppnå god effekt.

Reklameplakater gir rom for kreativitet

Det er få begrensninger for grafikken som kan printes på reklameplakater. Vær kreativ med designet for å skille dine plakater fra konkurrentenes. Bruk gjerne litt humor eller noe uventet i designet, noe som vil øke sannsynligheten for at budskapet og varemerket ditt blir husket. Ved valg av farger kan det ofte være bedre med mindre. Bruk fargekombinasjoner med kontraster som passer til varemerket ditt. Dette vil gjøre plakaten lettere å kjenne igjen og gjøre den visuelt tilfredsstillende.

Ofte stilte spørsmål 

Hvorfor er reklameplakater kostnadseffektive?

Reklameplakater krever kun en engangsinvestering og kan enkelt byttes ut med rammesystemer, noe som gjør dem mer kostnadseffektive enn kontinuerlige betalinger for digitale annonser.

Hvordan bidrar reklameplakater til å bygge varemerket mitt?

Ved å vise frem logoen og signaturfargene til firmaet, hjelper reklameplakater kundene å kjenne igjen varemerket ditt og gir et profesjonelt inntrykk.

Hva gjør reklameplakater mer effektive enn digitale annonser?

Reklameplakater er synlige kontinuerlig så lenge de henger oppe, noe som sikrer at budskapet ditt når ut til kundene uten å bli borte i mengden av digital reklame.

Hvor kan jeg bruke reklameplakater?

Reklameplakater kan henges opp nesten overalt, inkludert på fasader, i gatebukker, og på andre strategiske steder både innendørs og utendørs.

Avslutning

Reklameplakater med rammer 70×100 og 50×70 gir bedrifter en effektiv, kostnadseffektiv og fleksibel måte å markedsføre sine produkter og tjenester på. Gjennom godt design og strategisk plassering kan disse plakatene bidra til økt synlighet og gjenkjennelse av varemerket ditt, samt økt salg og kundetilfredshet.

Har du spørsmål om hvordan du kan best bruke reklameplakater? Ta gjerne kontakt med oss på Crossmark for en uforpliktet samtale. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for dine markedsføringsbehov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top