REKLAMEPLAKATER – RAMMER 70X100 & 50X70

UtendørsreklameLeave a Comment on REKLAMEPLAKATER – RAMMER 70X100 & 50X70

REKLAMEPLAKATER – RAMMER 70X100 & 50X70

Det finnes i dag mange ulike måter for å reklamere, det kan gjøre det vanskelig å velge hvor man skal fokusere markedsføringsbudsjettet. Mange velger å benytte seg av digital reklame i form av annonser fra Google og Facebook, men dette kan være en dyrt og kun en midlertidig form for reklame. 
Reklameplakater, rammer 70×100 og rammer 50×70, er et rimeligere og ofte en undervurdert form for reklame. Det er ikke den nyeste formen for reklame, men den er fortsatt effektiv og har gode egenskaper som gir effekt på kundene. I denne artikkelen skal vi se mer på hvorfor plakater er viktig for å kunne spre informasjon om ditt varemerket, tjenester og produkter. 

Reklameplakater er kostnadseffektivt sammenlignet med andre produkter:

Ved bruk av reklameplakater følger det kun en engangskostnad når plakaten blir kjøpt, i tillegg kan plakaten enkelt byttes ut selv med enkle rammesystemet. Det gjør at det å benytte seg av reklameplakater kan være kostnadseffektivt sammenlignet med digitale annonser, hvor betalingene kommer fortløpende. 

Mange forbrukere har også blitt mette på den kontinuerlige strømmen av digitale annonser, som kan gjøre at man blir mer positive til et produkt eller tjeneste som blir reklamert på en mindre inn påtrengende måte. 

Reklameplakater blir vist uavbrutt:

I motsetning til annonser på internett, som blir “glemt” bort i mengden av reklame for konkurrenter og andre produkter og tjenester, er reklameplakater mer effektive til å trekke til seg oppmerksomhet fra kundene.  Reklameplakatene er synlige så lenge de henger oppe og kan derfor sikre at man oppnår en positiv avkastning på markedsføringen. 

Kundene liker å se reklamen fysisk, reklamen virker mer troverdig og det øker sannsynligheten for at kunden velger ditt produkt eller tjeneste. 

Reklameplakater bygger ditt varemerke:

Når reklameplakater blir benyttes til å vise frem logoen og signaturfargene til firmaet, fører det til at kundene lettere kjenner igjen ditt varemerke. Kreative plakater som benytter seg av godt design vil gjøre et inntrykk på kundene om at ditt varemerke er profesjonelt. 

Reklameplakater med rammer 70×100 og rammer 50×70, kan effektivt benyttes til å vise frem budskapet til ditt varemerket. 

Reklameplakater er fleksible:

Digitale annonser blir for det meste kun vist frem når personer konkret søker på på visse emner eller besøker spesifikke hjemmesider. Dette er begrensninger som ikke er relevante ved bruk av reklameplakater i “den virkelige verden”.  Plakatene blir produsert på vannfast PP 05 og kan henges opp nesten overalt. Det gjør det mulig å kunne formidle budskapet til bedriften til et større publikum. 

Gatebukker er et system som gjør det mulig å plassere plakatene på bakken. Disse kan benyttes til å reklamere rundt området til butikklokalet, ved for eksempel parkeringsplassen og mot inngangen. Videre kan klipsrammer som er festet på bygget benyttes når kunden befinner seg ved inngangen til lokalet. 

reklameplakater, plakat, utendørsreklame, crossmark
Reklameplakater er lett å få øye på:

Plakater med rammer 70×100 og rammer 50×70 er som nevnt fleksible når det kommer til hvor de kan henges opp. Det å benytte rammesystemet som er festes direkte på veggen eller gatebukker som står på egne ben gjør det enkelt å finne muligheter til å plassere reklameplakater der hvor det er ønsket. Plakatene er ikke spesielt store, men plassert riktig kan det oppnå god effekt. 

Reklameplakater gjør det mulig å være kreativ:

Det er få begrensninger til grafikken som kan printes på reklameplakater. Vær kreativ ved valg av design som skiller dine plakater fra konkurrentenes. Bruk gjerne litt humor eller noe uforventet i ditt design, som vil øke sannsynligheten for at budskapet og ditt varemerke blir husket. 

Ved valg av farger kan det ofte være bedre med mindre. Bruk fargekombinasjoner med kontraster som passer ditt varemerket. Dette vil gjøre din plakat lettere å kjenne igjen og gjøre den visuelt tilfredsstillende å se på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top