TEKSTILRAMMER – ET FLEKSIBELT OG SPENNENDE OPPHENGSSYSTEM

Innendørs reklameLeave a Comment on TEKSTILRAMMER – ET FLEKSIBELT OG SPENNENDE OPPHENGSSYSTEM

TEKSTILRAMMER – ET FLEKSIBELT OG SPENNENDE OPPHENGSSYSTEM

Tekstilrammer er en form for banner hvor man printer på stoff som blir holdt i spenn av en aluminiums ramme. Opphengssystemet kan enkelt henges opp på veggen, stå på gulvet eller henge fra taket. Tekstilrammer er et meget allsidig produkt og har en egenskap til å skape engasjement. Derfor er det ikke rart at flere og flere butikker benytter seg av slike reklamebannere. 
En godt designet tekstilramme kan gi ditt varemerke en fordel i konkurransen mot konkurrenter i tiltrekke seg kunders oppmerksomhet. Innholdet i rammen kan enkelt byttes ut og gir dermed butikker muligheter til å være fleksible når det kommer til hva reklameplassen skal brukes til. 

Tekstilrammer er enkle å bruke 

Systemet kan virke avansert ved første øyekast. Å se fire tekstilrammer satt sammen som en kube hengende i taket kan se ut som et komplisert og kostelig opplegg. Men det stemmer ikke. Tekstilrammer er kostnadseffektive, enkle å montere og lette å bruke. 

Tekstilrammer er enkle å bestille, bare ha en ide klar for grafikken dere ønsker printet på stoffet, størrelsen på rammen og hvor det skal henge. Deretter kan vi i Crossmark hjelpe dere videre i prosessen. Ring oss på tlf. 22 97 53 00 eller send mail til info@crossmark.no for informasjon om pris og lignende. 

Transport og lagring av stoffet i tekstilrammen er enkelt, veier veldig lite, og kan enkelt rulles sammen noe som gjør det effektivt og billig når det kommer til transport og lagring. 

Det er enkelt å bytte innmaten, tekstilrammen er designet for at innmaten enkelt kan byttes ut, uten hjelp fra eksperter. Hvordan du bytter stoffet i tekstilramme til Crossmark kan du se mer om her.

Tekstilet kan gjenbrukes flere ganger, spar gjerne på tekstilet som blir byttet ut etter som at dette kan festes på igjen. Kanskje har du rabatt på cheeseburgere hver torsdag, da kan tekstilet enkelt tas ned når kampanjen er over og festet på igjen når kampanjen starter igjen. 

Rammesystemet er enkelt å installere, rammen er laget av aluminium som bidrar til å holde vekten nede. Dette gjør det svært enkelt å henge opp systemet om det trengs. 

Hvorfor bruke tekstilrammer? 

Som nevnt over er tekstilrammer enkle å ha med å gjøre. Rammesystemet er fleksibelt, og innmaten kan lett byttes ut for å sette inn for eksempel kampanje og sesong relevant innhold. Men den kanskje største grunnen til å bruke tekstilrammer er “wow” faktorer som produktet gir. Det skiller seg ut ifra vanlige bannere og reklameplakater, og tiltrekker seg oppmerksomhet fra kunder.  

Vi i Crossmark leverer lyskasser, som er tekstilrammer som kommer med innebygd LED-lys. Lyset er plassert bak tekstilet og gjør bildet mer levende og visuelt tilfredsstillende. Dette vil nesten garantert øke oppmerksomheten mot din butikk eller ditt varemerke. La oss for eksempel printe et bilde av et bål på tekstilet. Med innebygd LED-lys vil bålet føles mer ekte og skape en god og lun atmosfære i butikken. Sammenlignet med digitale skjermer, skaper tekstilrammen et mer rolig og behagelig atmosfære.

lyskasse, tekstilrammer, led-lys, opphengsystem, innendørs reklame
Lyskasse med LED-lys

Et annet eksempel kan være å feste sammen fire tekstilrammer til en kube hengende i taket, noe som gir en tredimensjonal effekt. Kanskje du ønsker å reklamere for en bil, men klarer ikke bestemme deg for hvilken side av bilen du ønsker å vise frem. Da vil en slik løsning gi deg mulighet til å vise frem bilen fra ulike vinkler og interiøret samtidig. Mulighetene er mange. 

Hvor kan man bruke tekstilrammer?

Tekstilrammer egner seg best for bruk innendørs. Etter det, er det ikke mange begrensninger til hvor rammesystemet kan henges opp. Alt man trenger er en ledig vegg eller høyde under taket. 

Tekstilrammer fra Crossmark kan fås i ulike størrelser og kan tilpasses ditt behov. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top