5 FORDELER MED REKLAME I STORFORMAT PRINT FOR SMÅ BEDRIFTER 

Storformat Print UtendørsreklameLeave a Comment on 5 FORDELER MED REKLAME I STORFORMAT PRINT FOR SMÅ BEDRIFTER 

5 FORDELER MED REKLAME I STORFORMAT PRINT FOR SMÅ BEDRIFTER 

For nye og små bedrifter er det flere ulike former for reklamemedier som kan bidra til å reklamere for deres varemerke, produkter og tjenester. Digitale medier har de siste årene blitt en stor del av bedrifter sin markedsføringsstrategi, men det betyr ikke at tradisjonell reklame i storformat print ikke vil kunne bidra til å øke gjenkjennelse til ditt varemerket, tvert imot.  
Reklame i storformat print har mange gode egenskaper som kan sikre at din bedrift kan bygge opp varemerke og reklamere for produkter. Det er et reklamemedium som alle bedrifter burde benytte seg av i sin markedsføring, men det er ikke kun forbeholdt større bedrifter. I denne artikkelen skal vi gå gjennom egenskaper ved reklame i storformat print som effektivisere reklameringen til nye og små bedrifter.  

1. Reklame i storformat print er kostnadseffektivt 

Små bedrifter en naturligvis opptatt av kostnader og avkastning på investeringer. Den kanskje største fordelen med å bruke storformat print er at det bidrar til kostnadseffektiv eksponering. På grunn av ny teknologi og mer effektive printere er print i storformat billigere enn noen gang. Materialet kan brukes til langsiktig reklamering, etter som at det er slitesterkt produkt som er laget for å tåle alle typer værforhold.  

Tekstilrammer og Dynamic er opphengssystemer hvor man selv kan stå for utskiftingen av innholdet. Det gjør at du slipper å leie inn montører for å skifte innholdet.  

2. Bidrar til å skape gjenkjennelighet til ditt varemerke 

Et av hovedfokusene til reklame i storformat print er å skape gjenkjennelighet til varemerket som det reklamerer for. Grunnen til dette er at reklameplakater i storformat som inneholder logoer blir sett av mange personer i løpet av en dag. Det kan på mange måter bli beskrevet som et massemedium.  

Reklameseil og bannere i storformat utenfor ditt butikklokale er en fantastisk strategi for å trekke kunder inn i butikklokalet. Plakatene er ofte umulige å ikke legge merke til på grunn av størrelsen, og vil skape nysgjerrighet og oppmerksomhet mot ditt butikklokale. Dette kan føre til at en forbipasserende besøker lokalet og muligens blir en ny kunde.  

3. Kreative løsninger 

For å kunne skille seg ut i mengden av reklame utendørs, er det avgjørende å benytte seg av et innovativt design som skiller seg ut i mengden og har egenskaper som fanger blikket til potensielle kunder.  

Storformat print levert fra oss i Crossmark kan printes med ønsket design, uansett hvilket materiale som skal benyttes.  

4. Kan tilpasses ditt behov 

Materialer som benyttes til storformat print er ikke kun reklameseil og bannere. Printere som blir benyttet til storformat, kan printe ønsket grafikk på flere materialer som garantert vil passe ditt behov. Dette gir mulighet til å være kreativ med reklamen. 

Folie er et eksempel på et materiale som kan bidra til å skape kreative løsninger. Folien kan plasseres på de fleste overflater og kan konturskjæres etter behov. Vinyl med laminat kan brukes til å benytte gulv, som ofte er ubrukte områder i butikklokaler, til å reklamere og informere om varemerke. Et annet materiale er tekstilrammer, som kan henge fra taket. 

5. Lang varighet 

Materialene som blir benyttet til storformat print kan som nevnt tilpasset de fleste behov. Om plakaten skal henge ute eller inne, kan det tilpasses slik at reklamen varer lengst mulig. Skal reklamen henge ute vil det være naturlig å benytte seg av et ekstra slitesterkt materiale.  

PVC tett duk, Polyester og Mesh er de vanligste formene for materiale som bli benyttes. Disse materialene er både rimelige, holdbare og har god fargegjengivelse. De er vannavstøtende, som gjør at de enkelt kan vaskes om det er nødvendig.  

 
 
Vi i Crossmark har lang erfaring med levering av reklame i storformat print. Har du spørsmål angående hvilke materialtyper du burde benytte og hvilke muligheter de har, kan du kontakte oss på tlf. 22 97 53 00 eller e-post: info@crossmark.no for en uforpliktet samtale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top