LYSKASSER – NATURLIG OG BEHAGELIG DEKOR- OG REKLAMEBÆRER 

Innendørs reklame KundeopplevelseLeave a Comment on LYSKASSER – NATURLIG OG BEHAGELIG DEKOR- OG REKLAMEBÆRER 

LYSKASSER – NATURLIG OG BEHAGELIG DEKOR- OG REKLAMEBÆRER 

Når man tenker på reklameplakater er det mange som ser for seg bannere og reklameplakater som henger utendørs. Det er det ikke noe galt med, men hva med reklameplakater innendørs? Her er det mer usikkerhet til hva som er optimalt valg av de ulike variantene for reklame som finnes. 
Lyskasser er at alternativ til de mer vanlige variantene av innendørs reklame som, reklameplakater av papir, foliedekor og enkle bannere som henges opp med stålvaiere. I denne artikkelen skal vi se mer på et annet alternativ til innendørs reklame, lyskasser. Vi skal gå inn på hva lyskasser er og hvorfor det er noe de aller fleste butikker vil ha fordel av å benytte. 

Hva er lyskasser?  

For å forstå hva en lyskasse er, må vi først se på hva en tekstilramme er. En tekstilramme er et system hvor grafikken blir printet på tekstil. Tekstilet blir så spent opp i et rammesystem som kan henges opp på veggen, i taket eller stå på bakken.  

Lyskasser er tekstilrammer med innebygd LED-lys. Det kan henges opp på samme måte som tekstilrammer, men benytter eget tekstil som er egnet til å spre lys. Lyskassene er både ensidig og tosidig. Blir hovedsakelig brukt for tydelig informasjon og dekor, hovedsakelig innendørs. Tekstilet kan enkelt byttes ut med et annet motiv uten hjelp fra montører, tekstilet kan i benyttes flere ganger. Dette gjør lyskasser til en effektiv og rimelig reklamebærer med mange bruksområder.  

Hvordan kan lyskasser øke ditt varemerke? 

Når bedrifter skal velge interiør til sine butikklokaler, er det flere fordeler med å installere lyskasser innendørs i butikken. Fokuset på å gjøre handleturen til en god opplevelse for kundene har skutt fart de siste årene i takt med økt konkurranse fra nettbutikker. Det har ført til at butikker er mer opptatt av hvordan kunden vil oppfatte deres butikk, ikke fra mobilen, men i den virkelige verdenen. Å benytte seg av lyskasse har den effekten å gi butikker et miljø som oppleves som tilfredsstillende og kan bidra til at kundene ønsker å komme tilbake til butikklokalet.  

Skaper en behagelig atmosfære 

Den kanskje største fordelen med å benytte seg av lyskasser er lyset som skimter gjennom tekstilet. Ikke bare bidrar det til å lyse opp bestemte områder i lokalet, men det skaper en atmosfære og gjør at grafikken på tekstilet kan føles “levende”.  

Mange butikker benytter seg av skarp belysning fra taklamper og tv-skjermer uten å tenke på hvordan belysningen påvirker atmosfæren i butikken. Lyskasser gir butikker mulighet til å tenke mer strategisk på belysningen i butikken.  

Tenk på lyskasser i en butikk som levende lys i en restaurant. Det skaper en lun atmosfære, det rolige lyset fra lyskassen kan gjøre at rom føles mer inviterende og fascinerende en det vanlig belysning klarer.  

Avhengig av hva slags atmosfære du ønsker å skape, om det er en lun atmosfære på høsten eller en sporty og naturlig atmosfære, er det viktig å tenke på fargene som blir benyttes og hvor lyskassen blir plassert.  

Mulighetene med lyskasser er mange. I en butikk som selger randonee utstyr kan et bilde av en som står randonee ned et fjell benyttes i avdelingen som selger randonee-utstyr. Benytt gjerne et bilde med klar blå himmel og solskinn. LED-lyset vil gjøre bildet levende og virke inspirerende for kunder. Et annet eksempel kan være en butikk som spesialiserer seg på salg av italienske matvarer. Her kan lyskasser benyttes for å henge opp et motiv fra for eksempel en vingård i Italia. Her er det bare fantasien som setter grenser. 

Lyskasser fra Crossmark 

Vi i Crossmark leverer lyskasser som kan tilpasses ditt behov. Vi leverer i tillegg frittstående “PopUp” tekstilramme med lys, som egner seg godt som kampanjeforsterker, produktfokusering, informasjon osv. Den frittstående tekstilrammen kan monteres på få minutter uten bruk av verktøy, utskifting av grafikken foregår på samme måte som med en lyskasser.  

Er det noe du lurer på, er det bare å kontakte oss på info@crossmark.no eller på tlf. 22 97 53 00 for en uforpliktet samtale.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top