STORFORMAT PRINT GJØR DITT VAREMERKE SYNLIG 

Storformat Print UtendørsreklameLeave a Comment on STORFORMAT PRINT GJØR DITT VAREMERKE SYNLIG 

STORFORMAT PRINT GJØR DITT VAREMERKE SYNLIG 

Som eier av selskapet tenker du alltid på hvordan du skiller deg ut fra mengden og blir synlig for potensielle kunder. Mange finner storformat print ekstremt nyttig til akkurat dette, etter som plakatene og bannerne kan sees fra lang avstand og vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet. I dag er det mange selskaper som tilbyr bredformatannonsering, og med ny print-teknologi er formatet billigere, men også bedre enn noen gang. 

Storformat print er mer effektivt enn noen gang 

Storformat print har kommet langt det siste tiåret og vokser raskt i dag. Fordelene med denne typen reklamering er at det tiltrekker seg flere og flere mennesker hver dag. Med fremskritt av teknologi og bruk av datamaskiner har kvaliteten og enkelheten ved å lage reklame i storformat økt kraftig de siste årene. Med utviklingen av bredformatskrivere, er det mulig å skrive ut reklameplakater som kan dekke de aller fleste vegger og andre flater, uansett størrelse. Dette på grunn av at skriverne som benyttes er store, men også at materialet kan «kobles» sammen.  

Utendørsreklame har vært og er fortsatt den dag i dag en viktig del av bedriftsmarkedsføring og regnes som effektive verktøy for å markedsføre produkter og tjenester. De formidler det riktige budskapet som passer din bedrift og har en evne til å fange folks oppmerksomhet. Når folk ser en reklameplakat på gaten, absorberer folk lett meldingene og blir potensielle kunder til selskapet.  

Folie i storformat 

Et annet raskt utviklende bruksområde for storformatreklame er folie til kjøretøy. Din bedrifts annonsering kan vises på utsiden av busser, biler, tilhengere eller tog, som representerer mobile reklametavler. Det har blitt en innovativ måte å eksponere din bedrifts produkter og tjenester til kundene.  

Dette er en relativt ny og raskt voksende reklamebransje. Ved hjelp av bredformat utskriftsutstyr, kan reklameselskaper lage iøynefallende kjøretøyomslag som kan øke forbrukernes bevissthet om merkevaren din. Bevegelige kjøretøy tiltrekker folks oppmerksomhet enda mer enn reklametavler, og utvider reklameområdet og eksponerer virksomheten til tusenvis av potensielle kunder.  

Sammenlignet med andre former for reklame, er kjøretøyomslag relativt billig. Det kombinerer nøkkelelementene innen markedsføring, reklame og merkevarebygging til én praktisk og velprøvd løsning, som er et effektivt reklameverktøy. 

Storformat print bidrar til at bedrifter skiller seg ut i mengden 

Det er mange måter å skille seg ut fra mengden på. Annonsering ved bruk av storformat print er et relativt ungt, men et raskt utviklende markedsføringsverktøy. Med fremskritt av teknologi, tiltrekker kvaliteten på storformatannonsering og effekten den har, flere og flere bedriftseiere.  

Reklameplakater i form at bannere eller reklameseil, og bil-folie er ledende på dette feltet, fordi de tiltrekker folks oppmerksomhet, og eksponerer selskapets produkter og tjenester for potensielle kunder.  

Takket være at utskriftsutstyr for storformat print er mer effektivt enn noen gang, kan storformat print kjøpes til en rimelig pris, og er derfor en svært kostnadseffektiv form for reklame.  

Fra oss i Crossmark kan du forvente å få reklame og dekor i storformat som er konkurransedyktig på kvalitet, men også på pris. Vi har lang erfaring som leverandør av reklameprodukter til hele Norden.  

Har du planer om å bestille reklame i storformat? Kontakt oss gjerne på tlf: 22 97 53 00 eller på e-post info@crossmark.no, for en uforpliktet samtale. Vi snakkes! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top