REKLAME- OG LOGOFLAGG – ENKELT OG EFFEKTIVT

UtendørsreklameLeave a Comment on REKLAME- OG LOGOFLAGG – ENKELT OG EFFEKTIVT

REKLAME- OG LOGOFLAGG – ENKELT OG EFFEKTIVT

Reklameflagg og logoflagg er gode virkemidler for å tiltrekke seg kunder som går eller kjører forbi ditt butikklokale. Et godt designet flagg som benyttes til å promotere tjenester og varer ved din butikk eller utendørs event, vil bidra til å tiltrekke nye kunder og maksimere salget. Flagg burde derfor være en naturlig del av den utvendige markedsføringen av din butikk.

Hva er reklameflagg og logoflagg? 

Flagg med logo og reklame er en form for reklame og informasjonsverktøy som har høy synlighet og blir ofte brukt til å promotere eventer, butikker og andre tjenester. Flaggene er plassert ute med den hensikt å informere nye og eksisterende kunder om tilbud og kampanjer, eller til å generelt informere om merkevaren som holder til i lokalet. 

Reklameflagg gir butikker mulighet til å øke gjenkjenneligheten og oppmerksomhet til sitt varemerke. Beachflagg for eksempel, kan plasseres utenfor inngangen til butikklokalet og bidra til at butikken skiller seg ut og trekker til seg oppmerksomhet. Flaggene kan designes etter ønske og kan brukes til å reklamere for midlertidige kampanjer og/eller mer langsiktig reklame. 

Hvorfor benytte seg av reklameflagg og logoflagg? 

Som nevnt, vil riktig bruk av egendesignet flagg kunne bidra til å trekke kunder til ditt butikklokale eller promotere event. Med riktig bruk menes at grafikken på flagget skiller seg ut og har en “wow” faktor som fanger oppmerksomheten til forbipasserende.

Flaggene kan inneholde alt fra logoen til firma, budskap og bilder. Flagg synes godt etter som at det henger oppe i høyden og når ut til et stort publikum. Flaggene er naturligvis veldig lette å montere og svært brukervennlige. Grafikken blir printet på polyester og avhengig av motiv og antall blir de digitaltrykket eller silketrykket. 

Flaggene kan tilpasses ditt behov – mulighetene for designet på flaggene er det kun fantasien som kan sette en stopper for. Med sterk konkurranse fra andre merkevarer og nettbutikker er det viktig å sikre at ditt budskap og design er unikt, og fanger øynene til forbipasserende.

Lett å montere – Beachflagg leveres med stenger, flagg og kryssfot eller jordspyd for å sikre at flagget står stabilt, og kan enkelt monteres på egenhånd. Reklame- og logoflagg kan monteres på de aller fleste typer flaggstenger.

Velg best mulig plassering selv – mange butikker sliter med at det er begrenset med plass til utendørsreklame på butikkens vegger. Beachflagg vil kunne hjelpe til med å løse dette problemet. Flagget bruker ikke mye plass og kan dermed plasseres i områder med mye folk, uten at det blir et hinder for noen eller står i veien for andre butikker. 

Reklamen og budskapet ditt blir sett av mange – reklameflagg er et markedsføringsverktøy som har mange gode egenskaper, men den best er kanskje det at flagget som regel heises opp i flaggstangen godt over bakkenivå. Dette resulterer i at varemerket ditt blir gjenkjennelig fra lang avstand. 

Vi i Crossmark leverer logoflagg, reklameflagg, beachflagg og windtracker i alle farger, størrelser og varianter. Produksjonen tilpasses ditt behov for kvalitet, leveringstid og budsjett. 

Her skal vi se nærmere på de ulike flagg variantene Crossmark leverer:

Reklame- og logoflagg: kan enkelt beskrives som “vanlige” flagg, som enkelt kan byttes ut ved at flagget fires ned på vanlig måte. Logoflagg og reklameflagg leveres i alle størrelser og opplag.

reklameflagg maxbo crossmark

Windtracker: er flagg som installeres med metallstang helt øverst på flagget. Dette for at flagget skal se levende ut og holder flagget ute selv om det er vindstille. Flagget byttes enkelt ut ved at windtracker og flagg fires ned på vanlig måte. 

reklameflagg, logoflagg, windtracker

Beachflagg: en type flagg hvor flagget henger langs store deler av stangen og blir dermed plassert nærmere bakken. Systemet er lett og montere og kan enkelt flyttes på om det er ønsket. Vi leverer beachflagg i størrelsene; M(70 x 225), L(90 x 320) og XL(100 x 420).

rema beachflagg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top