HVORDAN FESTE EN BANNER TIL EN VEGG?

UtendørsreklameLeave a Comment on HVORDAN FESTE EN BANNER TIL EN VEGG?

HVORDAN FESTE EN BANNER TIL EN VEGG?

Hvordan feste en PVC-banner til en vegg?  Å tilpasse banneren din riktig er en viktig faktor for hvor lenge den kan benyttes. En stor banner ligner på et seil på et skip, så du vil unngå at den blir fanget av vinden. Hvis den ikke er riktig montert, kan vinden ta tak i materialet og ødelegge den. 
Ideelt sett burde bannere, som et minimum ha folder og maljer, som gjør det enkelt å henge den opp. På store MESH-bannere vil vi anbefale å velge en forsterket kant og maljer, da dette alternativet gir sårt tiltrengt styrking til omkretsen av banneren ditt. 
Bannere fra Crossmark leveres med maljer som standard og kan i tillegg konfeksjoneres med keder til montering med bannerprofiler.  

Hvordan feste bannere til en murvegg? 

Skal banneren installeres på en murvegg kreves det litt mer planlegging. Spesielt på høye nivåer, er det tilrådelig å sette opp stillaser i ønsket arbeidshøyde. Når du monterer en banner, trenger du to personer, og på større bannere trenger du kanskje et team på 3 eller 4 for å få den på plass. Store bannere kan være vanskelige å håndtere, så jo flere hender du har på installasjonen, jo bedre. 

Start med å feste den øverste delen

Begynn med å borre det første hullet og plugg hullet. Start med hjørnet øverst til venstre og fest bannere med en skrue gjennom karosseriskiven til veggen i ønsket høyde. Fra venstre til høyre, trekk den stramt og fest det gjennom det neste øyet. Pass på at banneren er rett og stram.  

Benytt gjerne en festspiss til å holde banneren strammet, det vil så å vinkle skruen til monteringsretningen. Ved å gjøre dette strammes den når skruen strammes mot øyet og trekker det inn. Arbeid fra venstre til høyre og gjenta samme prosess på alle maljer, vinkle hver skrue til høyre mot der den trenger å strammes. 

Når den nedre delen av banneren skal festes, bruk samme prosess for å feste de nederste maljene og vinkle skruene nedover for å skape spenning. Nederst på venstre og høyre side kan du vinkle skruene nedover og utover, og dermed skape sårt tiltrengt spenning i hjørnene. 

Til slutt fester du sidene av banneren til veggen. Ved å bruke samme prosessvinkel skruer du utover på hver side og fester til veggen. Banneren er nå installert. 

Hvordan feste bannere til en metallvegg? 

Bruk samme metode når du fester bannere til metallkledning. Den eneste forskjellen er ditt valg av skruer. Velg selvborende skruer som er laget for til metall. Dette er skruer med en selvborende spiss spesielt designet for sammenføyning av kledning. Selvborende skruer er tilgjengelige i forskjellige størrelser fra alle byggevare- eller jernvarebutikker og skaper en supersterk feste uten behov for plugging.  

Hvordan fjerne brettekanter og rynker 

Er banneren korrekt installert og strammet skal den være fri for brettekanter og rynker. På grunn av dimensjonene vil noen store bannere brettes når de sendes med bud. Eventuelle transportkrøller vil bli borte hvis den er riktig strammet når den er montert, med små krøller som avtar over tid. Brettekanter og rynker fra ujevn oppspenning vil reduseres over tid ettersom selve bannermaterialet vil krympe litt i sollys og varme, noe som strammer og reduserer ujevnheter. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top