FOLIE PÅ BUTIKKVINDUER – TREKK KUNDER TIL DIN BUTIKK

Innendørs reklame UtendørsreklameLeave a Comment on FOLIE PÅ BUTIKKVINDUER – TREKK KUNDER TIL DIN BUTIKK

FOLIE PÅ BUTIKKVINDUER – TREKK KUNDER TIL DIN BUTIKK

Konkurransen om å tiltrekke seg kunder til butikklokalet er høyere enn noen gang. Kombinert med at kundene blir mer og mer selektive til hvordan de ønsker å bruke pengene sine, er det viktigere enn noen gang å fange kundenes oppmerksomhet. Folie på butikkvinduer kan hjelpe deg til å tiltrekke kunder. Folie har endeløse muligheter når det kommer til kreative løsninger, som gjør at din butikk skiller seg ut fra mengden. 

Hva er folie på butikkvinduer?

Folie på butikkvinduer er en svært effektiv og allsidig form for reklame. I motsetning til for eksempel bannere som blir hengt opp på fasaden eller veggene til en butikk, blir folien festet direkte til vinduet. Grafikken blir printet på folie, for så å bli festet til vinduet med lim. Grafikken kan enkelt festes og fjernes fra vinduet, avhengig av folie variant, og kommer i forskjellige størrelser og design.

Folie på vinduer kan derfor benyttes til alt fra dagligvarebutikker og klesbutikker, til restauranter og hoteller. 

Crossmark leverer to ulike former for folie, printet vinyl og skåret vinyl, og forskjellige varianter. De vanligste variantene er kampanjefolie eller permanent folie, med eller uten laminat. 

Hvorfor bruke folie på butikkvinduer?

Uavhengig om kunden har oppdaget ditt varemerket via sosiale medier eller funnet butikken din ved å oppholde seg i en handlegate eller inne på et kjøpesenter, vil folien på butikkvinduet ditt være det første inntrykket kunden får “in real life”. Derfor gir folie med trykk fantastiske muligheter for å fange oppmerksomheten til kunden og sette standarden for førsteinntrykket av ditt varemerket. 

Grafikk på butikkvinduer kan bidra til å løfte ditt varemerke, enten det er ved å bruke butikkvinduer til å markedsføre kampanjevarer eller dekorasjon som skal holde over lang tid. Et godt gjennomført design på ditt butikkvindu vil gjøre din butikk mer spennende og bidra til å øke opplevelsen kunden får av ditt varemerke. 

Å bruke folie er i tillegg en svært kostnadseffektivt og rimelig måte å reklamere for din bedrift. Det gir en ny dimensjon av visuell interesse mot din butikk, uten å måtte gjøre store investere i tid, reklameplass eller penger. Folien på vinduet kan i tillegg bli oppdatert regelmessig, om det er for å bytte til sesongrelevant dekorasjon eller informere om nye kampanjer. 

Fordeler ved å bruke folie på butikkvinduer:

Kan enkelt fjernes: Ettersom at folien limes på et vindu bestående av en glatt flate kan den enkelt fjernes ved behov uten permanente merker på ditt vindu. Dette gjelder spesielt for kampanjefolie. Sammenlignet med andre vindusdekorasjoner, som vindusmaling, er folie fleksibelt og kan brukes ved situasjoner når reklamen kun skal vises i en kort periode. 

Holdbart: Som nevnt over er folien lett å fjerne, men det betyr ikke at du som butikkeier trenger å bekymre deg over at folien skal miste sin farge, få sprekker eller bare falle av. Tvert imot, folien kan være ekstremt slitesterk. Skal folien plasseres på et vindu som er utsatt, kan folie med laminat benyttes, for ekstra beskyttelse. 

Allsidig produkt: ved å benytte seg av folie på butikkvinduer, kommer det uendelig med muligheter for deg som, butikkeier eller markedsansvarlig, til hva butikkvinduet skal brukes til. Om det enten er bruk av enkle klistremerker på en gjennomsiktig bakgrunn eller spenstig og spennende design, kan folie få de mest ambisiøse visuelle effektene til å virke levende og visuelt tilfredsstillende. 

Vær kreativ ved bruk av folie på butikkvinduer

Gjennomført vindusdekor kan gi ditt varemerket en konkurransefordel mot andre butikker i din industri, og ikke minst mot nettbutikker. Fysiske butikker trenger en “wow” faktor, som tiltrekker kunder og gjør butikkbesøket til en opplevelse i seg selv. En spennende butikkfront er et viktig bidrag for dette. I tillegg kan det bidra til å lokke impuls kjøpere til din butikk.  

Vær kreativ når det kommer til valget av dekorasjon på butikkvinduet. Bruk et design som tiltrekker seg oppmerksomhet og som gjør at ditt varemerket skiller seg fra andre. Enten det er å dekke hele vinduet med et bilde av det nyeste innen mote, eller å bruke deler av vinduet til dekorasjon av for eksempel snø og vinter, for å skape en god atmosfære. 

folie på butikkvindu

Crossmark leverer folie som kan benyttes på butikkvinduer. Vi leverer ulike typer folie som vil passe ditt behov, og kan komme i ulike varianter og størrelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top