6 GRUNNER TIL Å BRUKE BEACHFLAGG 

UtendørsreklameLeave a Comment on 6 GRUNNER TIL Å BRUKE BEACHFLAGG 

6 GRUNNER TIL Å BRUKE BEACHFLAGG 

Beachflagg er blant den mest populære formen for å promotere produkter, og tiltrekke oppmerksomhet fra forbipasserende til en stand eller et butikklokale. Flaggene er designet for å vise frem korte meldinger og firmalogoer til forbipasserende og trafikk. De er mest effektive når benyttet til å reklamere for spesifikke produkter eller tjenester, informere kundene om åpningstider, kampanjer, tilbud og ønske velkommen til lokalet.  
Beachflagg synes godt, og brukes ofte for å skape mer oppmerksomhet der det er behov for det.  

Det er mange fordeler med å bruke beachflagg. Her er 6 grunner til at du burde benytte det til din neste markedskampanje: 

1. Økt synlighet

Når plassert ved inngangen til en bedrift, butikklokalet eller i andre områder med høy trafikk, har beachflagg gode egenskaper for å fange oppmerksomheten til de som beveger seg forbi, og tiltrekke seg mulige kunder. Det kan bidra til å gi det siste dyttet de trenger for å ta turen inn i ditt butikklokale.  

Ønsker du virkelig å gjøre inntrykk på forbipasserende kan du vurdere å bestille mer enn et beachflagg. Et flagg vil kunne gjøre jobben, men flere flagg vil være enda mer effektivt og lettere tiltrekke oppmerksomhet.  

2. Lette å montere

Beachflagg er et produkt som svært enkelt kan monteres og tas fra hverandre igjen. Flagget tres enkelt i stangen, som videre festes til jordspydet eller kryssfoten, avhengig av hvor den skal plasseres. Deretter er flagget klart til å promotere din event eller bedrift, med ønsket design og budskap.  

Ønsker du flytte flaggene til et annet området, kan de enkelt bli tatt fra hverandre, om det er nødvendig, for så å settes opp i et nytt området.  

3. Enkle å transportere

Kanskje den beste egenskapen til Beachflagg er at de er veldig lette å transportere. Det meste som blir brukt til flagget veier lite, og er derfor enkelt å transportere fra et sted til en annet. Skal de plasseres i en området som blåser og det ikke er mulig å benytte seg av jordspyd, kan bæreveske benyttes, som veier noe mer.  

Beachflagg fra Crossmark leveres med en bag, som gjør det enda enklere å transportere flaggene.  

Beachflagg, reklameflagg, logoflagg, firmaflagg, butikkflagg
4. Beachflagg kan tilpasses

Flaggene kan tilpasses ønsket størrelse, former og behov. Det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan bli printet på flagget. Men, som nevnt anbefaler vi å benytte flaggene til enkle budskap, som kundene lett kan ta til seg.  

Flaggene produseres i størrelsene; S (50 x 180), M (75 x 280), L (75 x 345) og XL (175 x 430). De produseres hovedsakelig av polyester, men mer slitesterke materialer kan benyttes om det er nødvendig. Beachflagg fra Crossmark leves med, flagg, stang og en veske til å holde flagget på plass. Videre kan du velge mellom jordspyd eller kryssfot avhengig av hvor flagget skal plasseres.  

5. Kostnadseffektivt

Sammenlignet med andre former for reklame, er beachflagg en kostnadseffektiv form for reklame. Ved kjøp av beachflagg følger det kun en engangskostnad når produktet kjøpes. Det er mulig å bestille kun flagg, som kan benyttes til stengene du allerede har. Det gjør det mulig for bedrifter å enkelt skifte ut reklamen for å kunne tilpasse seg kampanjer og tilbud.  

6. Kan tåle hardt vær

Beachflagg er designet for å stå utendørs og er derfor solide også når været er dårlig, så lenge de er plassert på en god måte. Ved å benytte seg av jordspyd til å feste flagget til bakken, i området med gress og jord, kan flaggene stå imot vind og hardt vær. Men blir vinden for høy, anbefaler vi at flaggene blir tatt med inn for å sikre at de holder seg så lenge som mulig.  

beachflagg, jordspyd
Jordspyd

Har du spørsmål om ting som pris og kvalitet? Kontakt oss på Tlf: 22 97 53 00 eller på e-post: info@crossmark.no for en uforpliktet samtale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top