5 MÅTER REKLAMESKILT KAN HJELPE DIN BEDRIFT 

Innendørs reklame UtendørsreklameLeave a Comment on 5 MÅTER REKLAMESKILT KAN HJELPE DIN BEDRIFT 

5 MÅTER REKLAMESKILT KAN HJELPE DIN BEDRIFT 

Reklameskilt plassert utenfor butikklokaler form for reklame som bedrifter har benyttet seg av i lang tid. Det er en form for reklame som har gode egenskaper til å trekke kunder inn i lokale. De fleste av oss har sett slike skilt plassert i gater og inne i lokalene til butikker, hvor de brukes til å promotere bedrifter, produkter, tjenester eller eventer. 
Reklameskilt er en populær form for reklame som blir benyttet av alt fra restauranter og kafeer, til dagligvarebutikker og store hypermarkeder. Det er et verktøy som kan hjelpe alt fra små kiosker til store varehus med å tiltrekke nye kunder.  

Her skal vi se på 5 grunner til at din bedrift burde benytte seg av Reklameskilt

1. De er rimelige

Uansett hvor stor omsetning en bedrift har, vil man alltid se etter muligheter til å kutte kostnader. Å benytte seg av annonser fra google eller leie inn et team som tar seg av digital markedsføring er ikke nødvendigvis den beste bruken av markedsføringsbudsjettet.  

Reklameskilt er et effektivt og svært rimelig valg for å markedsføre din bedrift. Skiltene lar folk vite at din bedrift befinner seg der den gjør og trekke til seg kunder, som ikke ellers hadde en plan om å besøke lokalet. 

2. Tiltrekker seg oppmerksomhet  

I en undersøkelse gjort av FedEX Office, kommer det frem at reklameskilt, som er plassert i området utenfor butikklokalet kan ha en stor påvirkning på bedriftens salg og fortjeneste. Det kommer frem i undersøkelsen at så mange som 76 % av forbrukere besøker en bedrift de aldri har besøkt tidligere, på grunn av reklameskilt plassert utenfor lokalet fanget blikket deres.  

Bruk reklameskilt til å informere forbipasserende om hvem du er, og hva de kan forvente skulle de ta en tur inn i lokalet. Gjør et godt førsteinntrykk ved å inkludere fengende, men enkle budskap. 

3. Fleksible egenskaper

Kanskje den største fordelen med reklameskilt er at de er enkle å ha med å gjøre. Benyttes en gatebukk til å plassere reklameskiltene på bakken, kan en enkelt bestemme hvor reklamen skal plasseres. De kan plasseres inne og ute, og gir mulighet til å være fleksibel til hvor skiltene skal stå. Det er i tillegg enkelt å skifte ut innmaten om det er ønskelig.  

Klipsramme kan benyttes til å henge opp plakatene på vegger. Rammene kan henges på de fleste fasader og vegger, og blir derfor ofte benyttet til å henge opp reklame på butikkens fasade eller vegger innendørs. Gammel reklame kan enkelt byttes ut ved at en ny reklameplakat enkelt monteres inn i rammen.  

Reklameplakatene veier svært lite, og kan derfor også henges opp uten bruk av gatebukk eller klipsrammer. Det kan gjøres på mange måter, noen eksempler er å feste de med teip, eller lage hull øverst på plakaten for å henge de opp med tråd.

4. Reklameskiltet varer lenge

Det kan være frustrerende for bedrifter å konstant måtte betale for nye reklameplakater når de gamle har blitt ødelagt. Det kan føre til at kostnadene raskt skyter fart.  

Heldigvis er reklameplakater fra Crossmark laget for å vare lenge. De blir produsert på vannfast PP 05 materiale. Dette er materialet som er laget for å tåle regn og kraftig vær godt. Sammen med klipsrammer eller gatebukker av solide materialer, vil butikker merke at reklamen holder seg effektiv lengre enn forventet.  

Blir været for kraftig anbefaler vi at reklameskiltene blir tatt med inn for å sikre at de varer lengst mulig.  

5. Kan gjenbrukes

Reklameskilt blir ikke produsert for å brukes en gang, for så å bli kastet. Som nevnt over er skiltene designet for å kunne brukes over en lengre periode. Så lenge du behandler skiltene godt og lagrer de på en god måte, vil du kunne benytte skiltene flere ganger. Du betaler kun for skiltet når det kjøpes, men etter det er bedriftene frie til å bruke skiltene når det passer.  

Det betyr av en bedrift kan for eksempel henge opp kampanjeskilt, inne og utenfor butikklokalet så lenge kampanjer varer. For så å henge opp mer generelle skilt, som benyttes mellom kampanjer.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top